2014. december 20., szombat

Bevetésen a Clover

A kínai szemjelölőim nagy része bizony felmondta a szolgálatot. Mennyi is volt az élettartamuk? Talán fél év? Hát nem sok idő.
Legutóbbi fonalboltos túrám során úgy döntöttem, ugyan némileg az eladó rábeszélése nyomán, hogy kipróbálom ugyanebből az alakzatú szemjelölőből a Clovert. Ugyan kétségem van a tekintetben, hogy vajon ez a bepattintós alakzat hogyan készíthető el jobb minőségben, mivel pont a bepattintás miatt elég nagy igénybevételnek van kitéve. Viszont nagyon tetszik ez a forma, praktikus, nem csúszik le, ki, ott marad, ahová tettem, nem kell feltétlenül minden sorban arrébb tenni (mint pl. egy karikát), szóval mégis maradtam ennél a változatnál.

Helyes kis tasakban adták, megnyerő már ránézni is.



Egy felülről lefelé kötött tunika készül a nagyobbik lánynak (vagy a kisebbnek? majd ez is eldől :)), itt került először használatba. Meglepődtem, mennyivel rugalmasabb műanyagból készült, mint a kínai változat, így hosszú távon is remélem a legjobbakat.

A felülről lefelé kezdett tunikával (a Strimma kezdésének mintájára) pedig úgy tűnik, végre sikerül a mutatvány, vagyis hogy vigyek bele némi mintát is.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.