2014. április 6., vasárnap

Pörgős szoknya II

Újabb befejezetlenség vette kezdetét. Egyszer azért csak a végére érek mindennek. Ezzel a szoknyával azért kb. 2 hét alatt el kéne készülnöm, még ha lassan kötök és közben mást is csinálok. Ezt akár még társasozás közben is lehet kötni :), annyira egyszerű  a minta.
Annyira vágyott már a kisebb is egy igazi pörgős szoknyára, egy olyanra, ami úgy istenigazából pörög, hogy most már bele kellett kezdenem, hadd lássa, hogy neki is lesz egy belátható időn belül. A szoknyaprojektet hajdan az övévvel kezdtem, úgy pár hónappal ezelőtt, csak hát az az első darab nem igazán volt pörgős. Úgyhogy az öröm mellett csalódás is volt, főleg, mikor kiderült, hogy  nagyobbiké viszont tényleg pörög. A minta így most ugyanaz, mint a nyári szoknya esetében.

Az alap szín a piros, a kisebbik kedvence, Alize Cotton Gold fonalból. A belekötött csíkozás Schachenmayr Bravo színátmenetesből van. Ez utóbbi gombócban nagyon tetszett a kicsinek, így kötve jelenleg viszont van némi elégedetlenség...remélem nem kell lebontanom, nekem tetszik így.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.